Russell Davison a fost devastat de moartea sotiei lui, Wendy. Ea a pierdut lupta cu cancerul dupa trei ani, desi medicii i-au spus ca va mai trai doar sase luni.

Wendi a fost diagnosticata cu cancer cervical in 2006. Femeia a murit acasa, iar sotul ei nu a vrut sa o duca la morga. A dormit sase zile langa ea si spera ca vorbind despre aceasta experienta sa ii convinga si pe altii sa faca acelasi lucru, spunand ca nimeni nu are niciun motiv de teama.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Wendi a murit in pace, complet sedata, fara durere, in bratele mele. Moartea este un subiect tabu in societate si pare ca nimeni nu vrea sa vorbeasca despre asta.

Am vrut ca Wendi sa moara acasa. Nu am dus-o la capela pentru ca am vrut ca noi, familia, sa avem grija de ea. Am dormit in aceeasi camera”, a declarat barbatul, potrivit Daily Mail.

Sursa foto: facebook.com/russelljdavison

"Avand trupul ei aici, am avut posibilitatea sa stau cu ea toata ziua. Prietenii si familia au venit aici sa isi ia ramas bun de la ea.

A fost o experienta frumoasa pentru mine”, a mai adaugat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si