Close sidebar
Close sidebar

A dormit cu sotia decedata sase zile in acelasi pat! Motivul cutremurator pentru care barbatul a facut asta

Un barbat de 50 de ani din Marea Britanie a dormit sase zile langa sotia lui decedata pentru ca nu a vrut sa o duca la o capela.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Russell Davison a fost devastat de moartea sotiei lui, Wendy. Ea a pierdut lupta cu cancerul dupa trei ani, desi medicii i-au spus ca va mai trai doar sase luni.

Wendi a fost diagnosticata cu cancer cervical in 2006. Femeia a murit acasa, iar sotul ei nu a vrut sa o duca la morga. A dormit sase zile langa ea si spera ca vorbind despre aceasta experienta sa ii convinga si pe altii sa faca acelasi lucru, spunand ca nimeni nu are niciun motiv de teama.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Wendi a murit in pace, complet sedata, fara durere, in bratele mele. Moartea este un subiect tabu in societate si pare ca nimeni nu vrea sa vorbeasca despre asta. Am vrut ca Wendi sa moara acasa. Nu am dus-o la capela pentru ca am vrut ca noi, familia, sa avem grija de ea. Am dormit in aceeasi camera”, a declarat barbatul, potrivit Daily Mail.

"Avand trupul ei aici, am avut posibilitatea sa stau cu ea toata ziua. Prietenii si familia au venit aici sa isi ia ramas bun de la ea. A fost o experienta frumoasa pentru mine”, a mai adaugat el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI