Tragicul eveniment ar fi pornit după ce individul s-a trezit în toiul nopții să se ducă la baie, însă acesta a fost înghiontit de iubita sa. Orbit de furie, bărbatul în vârstă de 71 de ani a scos cureaua de la pantalonii așezați pe scaun şi a lovit-o de zeci de ori pe femei cu catarama, mai ales în zona feței.

Bărbatul i-a zdrobit fața femeii, aceasta asfixiindu-se cu propriul sânge.

În urma rezultatului autopsiei, pe corpul femeii s-au identificat 14 răni în zona feţei, patru în zona toraco-abdominală şi 8 la nivelul membrelor, inclusiv o fractură de braţ şi altele costale.

Citeste si: Moarte șocantă pentru o româncă. A fost ucisă pentru că a refuzat un joc erotic

Bărbatul a dormit cu cadavrul femeii timp de 5 nopți

Ca și cum evenimentul nefericit nu ar fi avut loc, bărbatul și-a reluat activitățile obișnuite în tăcere. În ziua următoare a ieșit în oraș să bea cu un prieten, iar când a ajuns acasă a constatat că femeia nu se mai mișca. Realizând că a comis o crimă, a încercat să-și ascundă urmele. A strâns hainele, cearșafurile și cureaua pătate de sânge și le-a aruncat în coșul de gunoi. Individul a continuat să consume băuturi alcoolice și ceea ce este terifiant, acesta a continuată să doarmă lângă trupul neînsuflețit al femeii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit în Maramureș. Un copil de 4 ani, grav rănit, în urma impactului

Abia șase zile mai târziu, bărbatul a mărturisit crima comisă împotriva nepotului său. La rândul său, el i-a notificat pe fiul bărbatului și pe sora acestuia. Fata și-a sunat tatăl, care a confirmat că și-a ucis partenera. „ L-am crezut imediat, ştiindu-l foarte violent şi în stare de aşa ceva”, a declarat ulterior sora lui Constantin. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit întins în pat, acoperit cu o pătură. Capul era acoperit cu o revistă şi un prosop. Corpul acesteia începuse să intre în putrefacţie.

Având în vedere vârsta înaintată și recunoașterea crimei, Constantin a fost condamnat la 11 ani și 4 luni de închisoare. În același timp, bărbatul trebuie să plătească 6000 de lei fiicei victimei, drept cheltuieli de înmormântare. Potrivit legii, obiectele folosite în infracțiuni vor fi confiscate. Cu toate acestea, pentru că centura nu a mai fost găsită, s-a dispus confiscarea unei sute de lei de la criminal, reprezentând prețul acesteia. Cea mai recentă hotărâre poate fi încă atacată cu apel.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Accident grav pe DN 61: Două persoane au murit, iar alte trei au fost transportate la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si