Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - A doua săptămână din luna octombrie începe cu o vreme rece. În zona montană va ninge

Pe lângă vântul puternic din întreaga țară, au fost și ninsori în vârf de munte, cu temperaturi de minus 3 grade Celsius. Săptămâna începe cu o vreme de toamnă. În zona Maramureșului, temperaturile vor fi de 8 grade, iar în sud vor fi 20-21 de grade. Astăzi, vântul va persista în zona montană, acolo unde se vor înregistra rafale de până la 70 de kilometri pe oră.

Redactia Stirile Kanal D,

A doua săptămână din luna octombrie începe cu o vreme rece. În zona montană va ninge

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Mihai Huștiu, meteorolog de serviciu: „Am avut un final de săptămână cu o vreme vântoasă, rafale de vânt de peste 55-60 de kilometri pe oră în aproape toată țara, în sud-est peste 70-75 de kilometri pe oră, iar pe crestele munților chiar 100-120 kilometri pe oră.

Astăzi, vremea se ameliorează sub aspectul intensității vântului. Practic, doar pe la munte vor mai fi rafale de vânt de 60-70 de kilometri pe oră, în rest vânt liniștit. Vremea s-a răcit deja. Noaptea trecută temperaturile au coborât sub limita de îngheț. Prin nordul și centrul țării au fost temperaturi de -2 și -3 grade. S-a produs brumă în mai multe localități din această parte a țării.

Începem săptămâna cu o vreme mai rece, o vreme de toamnă, temperaturi de numai 8 grade prin Maramureș, 20-21 de grade prin partea sudică și sud vestică a țării, 19 poate 20 de grade în Capitală.

Așteptăm câteva ninsori prin nodul Carpaților Orientali, la peste 1.500 de metri. Precipitațiile așteptate se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De altfel, în partea nordică și centrală a țării așteptăm astăzi ploi locale, dar slabe cantitativ. O vreme mai frumoasă este așteptată în partea sudică și sud-estică. Aceste ploi încetează destul de repede.

Ziua de marți va fi frumoasă, cu câteva ploi pe la munte. O vreme destul de rece și marți, cu temperaturi între 12-22 de grade, iar de miercuri veștile sunt bune.

Temperaturile cresc din nou, mai ales prin sudul și vestul țării temperaturile depășesc 25-27 de grade. Așadar, vremea devine din nou mult mai caldă față de normal în a doua jumătate a săptămânii.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI