Soferul se afla intr-o curba, la iesirea din orasul Radauti, cand a pierdut controlul volanului. Barbatul a putut iesi singur din vehiculul rasturnat si speriat de ce s-ar putea intampla, a parasit locul faptei. Omul a fost inspirat si in acele momente de panica a luat cu el placuta cu numerele de inmatriculare.

Politistii au fost mai vigilenti si ajunsi la fata locului au gasit a doua placuta in sant.

A fost mai mult decat suficient pentru a identifica autoturismul in baza de date, dar nu si soferul. Masina a apartinut unui barbat din Neamt, dar acesta a vandut-o recent unei alte persoane.

Localnicii au marturisit ca nu este primul accident de acest gen care are loc in zona. De obicei, locul este predispus accidentelor din cauza curbei foarte stranse. Deocamdata, Politia l-a cautat pe inculpat si la spitalele din zona, insa nu a ajuns inca niciun ranit in urma unui accident rutier.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si