Close sidebar
Close sidebar

A făcut ravagii pe șoselele din București! O adolescentă de 17 ani, fără permis, a fugit de poliție și a distrus șase mașini: "Am sărit din pat, am auzit o bușitură"

O adolescentă de 17 ani a făcut ravagii pe șoselele din București. Minora, fără permis, a fugit de poliție și a disturs șașe auturisme, după ce a pierdut controlul volanului.

Elena Tasca,

O adolescentă de 17 ani, fără permis, a fugit de poliție și a distrus șase mașini

[Sursa foto: Capturi Antena3]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incident soldat cu pagube materiale uriașe s-a petrecut noaptea trecută, în Secotul 3 al Capitalei. O minoră în vârstă de 17 ani, fără permis, s-a urcat la volanul unei mașini și început să gonească pe șosele. Aceasta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, a accelerat, a pierdut controlul volanului și a lovit șașe mașini parcate, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.  

A distrus șașe mașini în timp ce încerca să scape de poliție

Incidentul care se putea transforma într-o tragedie s-a petrecut noaptea trecută. O adolescentă în vârstă de 17 ani s-a urcat la volanul unei mașini, fără a avea permis de conducere. Aflată în trafic, minora ar fi refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a început să gonească pe șoselele din Sectorul 3, pentru a scăpa de autorități.

În timp ce conducea cu mare viteză, minora ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în șașe mașini, pe care le-a distrus.

Citește și: VIDEO Un minor, în vârstă de 14 ani, a condus un scuter furat sub influența substanțelor interzise. Tânărul nu era singur

O adolescentă de 17 ani, fără permis, a fugit de poliție și a distrus șase mașini

[Sursa foto: Capturi Antena3]

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Pentru ultima masă, un deținut condamnat la moarte a comandat un festin cu 5 feluri de mâncare și a trimis indicații pentru preparare- antena3.ro

A făcut daună totală 6 maşini. A lovit 6 maşini. Viteză, maşină puternică,  a spus un martor, potrivit antena3.ro.  

Martorii povestesc cum impactul a produs foarte mult zgomot, motiv pentru care s-au trezit din somn. Aceștia au coborât pentru a vedea dezastrul, dar și pentru a afla dacă autoturismele pe care le dețin sunt în siguranță.

Am sărit din pat.

Zgomotul, impactul m-au sculat din pat. Ca un resort am sărit. Şi pe urmă am văzut dezastrul de la balcon. O puştoaică de 17 ani, fără permis, într-adevăr că nu ar fi băută, nu ar fi drogată și s-a întâmplat... urmărită de poliţie. A fugit de poliţie, da,  a spus un martor.

Eram sus în apartament şi am auzit o buşitură. Am coborât, am maşina parcată la 10 metri şi am zis să nu fie la mine. O fată de 15 sau 17 ani a pierdut controlul şi a intrat în tot ce se vede aici. Fugea de poliţie,  a spus un martor.

Citeste si: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”- kfetele.ro

Citeste si: Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat- radioimpuls.ro

Citeste si: Pentru ultima masă, un deținut condamnat la moarte a comandat un festin cu 5 feluri de mâncare și a trimis indicații pentru preparare- antena3.ro

Citește și: O minoră de 14 ani, însărcinată în 6 luni, a fost atacată de urs în Brașov. Copila a fost transportatată de urgență la maternitate

Autortitățile se pare că au deschis o anchetă pentru a afla cum a ajuns minora la volanul unui autoturism, fără a avea permis de conducere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI