O tanara in varsta de 19 ani din Pakistan a fost condamnata la moarte dupa ce a fost amenintata si agresata in propria casa.

Fata dormea in camera ei cand un verisor inarmat a intrat peste ea si a abuzat-o. Ea a raportat incidentul unui tribunal tribal, care este specific anumitor zone ale Pakistanului.

Acesta isi desfasoara activitatea independent, are reguli proprii si functioneaza in afara sistemului judiciar oficial al tarii, numit panchayat.

Panchayatul (format din cinci asa-zisi judecatori printre care si tatal agresorului) au stabilit ca tanara este de fapt vinovata pentru ceea ce s-a intamplat, iar verisorul ei este o victima care a fost sedusa. Ei au condamnat-o la moarte pe tanara de 19 ani.

Ingroziti, parintii fetei au cerut disperati ajutorul politiei care au deschis o ancheta in acest caz. Fata a fost mutata intr-un adapost pentru victimele agresiunilor sexuale, intr-un alt oras.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Daca parintii ar fi acceptat decizia tribunalului tribal si nu ar fi cerut ajutorul politiei, fata ar fi fost ucisa.
"Crimele de onoare" sunt frecvente in Pakistan, iar cei care le comit nu sunt trasi la raspundere. 

Sursa: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si