Close sidebar
Close sidebar

A fost abuzata de verisorul ei sub amenintarea cu arma. Tanara de 19 ani a fost apoi condamnata la moarte

O tanara de 19 ani a fost condamnata la moarte dupa ce a fost ameninata cu o arma si abuzata de versiorul ei. Judecatorii au stabilit ca agresorul a fost de fapt o victima, pentru ca tanara a fost cea care l-a sedus.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O tanara in varsta de 19 ani din Pakistan a fost condamnata la moarte dupa ce a fost amenintata si agresata in propria casa.

Fata dormea in camera ei cand un verisor inarmat a intrat peste ea si a abuzat-o. Ea a raportat incidentul unui tribunal tribal, care este specific anumitor zone ale Pakistanului. Acesta isi desfasoara activitatea independent, are reguli proprii si functioneaza in afara sistemului judiciar oficial al tarii, numit panchayat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Panchayatul (format din cinci asa-zisi judecatori printre care si tatal agresorului) au stabilit ca tanara este de fapt vinovata pentru ceea ce s-a intamplat, iar verisorul ei este o victima care a fost sedusa. Ei au condamnat-o la moarte pe tanara de 19 ani.

Ingroziti, parintii fetei au cerut disperati ajutorul politiei care au deschis o ancheta in acest caz. Fata a fost mutata intr-un adapost pentru victimele agresiunilor sexuale, intr-un alt oras.

Daca parintii ar fi acceptat decizia tribunalului tribal si nu ar fi cerut ajutorul politiei, fata ar fi fost ucisa.
"Crimele de onoare" sunt frecvente in Pakistan, iar cei care le comit nu sunt trasi la raspundere. 

Sursa: Daily Mail

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI