Accident mortal, seara trecută, în Bistrița-Năsăud. O mașină a derapat într-o curbă și a intrat într-un autobuz care transporta aproximativ 40 de persoane. În urma impactului, autoturismul a căzut în apele râului Sălăuța, fiind activat Planul roșu de Intervenție. În autoturism se aflau patru persoane, care mergeau spre aeroport. Mașina era condusă de un tânăr de 21 de ani.

Citește și: Un bărbat a scos sabia la un șofer și i-a distrus mașina. Polițiștii au tras focuri de armă

„M-am trezit cu ei în aer, au venit pe contrasens, peste linia continuă și pe mine aici, nu am mai avut ce le face, am tras un pic de volan dreapta dar m-a aruncat în șanț.”, spune șoferul de autobuz.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Trei victime incompatibile cu viața și una cooperantă, cu dureri dar cooperantă, am reușit să o ținem în viață și de vorbă până au venit până când au ajuns echipele specializate.”, declară Dan Nicolae, SVSU Romuli.

Citește și: Un tânăr a fost împușcat de polițiști după o urmărire cu mașinile

A fost activat Planul roșu de Intervenție

„Ținând cont de numărul mare de persoane implicate în accident, a fost aplicat la nivelul județului Bistrița Năsăud, planul roșu de intervenție. Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării patru victime încarcerate, au procedat pentru extragerea victimei în siguranță și predarea acesteia către echipajul de terapie intensivă.”, mai declară Marius Rus, purtător de cuvânt ISU BN.

Citește și: Doi bărbați din Constanța au murit, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț

„Din primele cercetări și verificări efectuate la fața locului, se pare că a pătruns pe contrasens și a fost surprins și accidentat de un autobuz care circula din sens opus.”, adaugă Subcomisar Doru Nemeș, poliția rutieră BN.

Citește și: Accident rutier grav: cinci persoane rănite în urma impactului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si