UPDATE:  Două dintre victimele accidentului din Gorj sunt aduse cu elicopterele Craiova, respectiv Caransebeș, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.  

La fața locului intervin trei echipaje SMURD, două echipaje pentru descarcerare, o autospecială  transport victime multiple, opt ambulanțe SAJ, două elicoptere SMURD din cadrul punctelor aeromedicale Craiova si Gorj.

UPDATE:  ”Un vehicul care transporta muncitori s-a răsturnat în cariera Jilţ Sud.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a fost activat Planul Roşu de Intervenţie  la nivelul judeţului Gorj”, a precizat ISU Gorj. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Zona fiind neaccesibilă cu autospecialele de intervenţie, victimele vor fi transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilţ Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenţie”, precizează IGSU.

În accident au fost implicate 25 de persoane.

A fost activat Planul roșu de intervenție după ce o tanchetă care transporta muncitori s-a răsturnat.

O tanchetă cu muncitori s-a răsturnat într-o carieră de cărbune

Salvatorii intervin în aceste momente într-o carieră de cărbune a Complexului Energetic Oltenia.

Citește și: Prietena lui Alex, tânărul care a murit după ce s-a izbit de sensul giratoriu din Sebeș, rupe tăcerea. Sinucidere, teribilism sau epilepsie?

Din primele informații, mai mulți mineri care se deplasau spre cariera de cărbune de la Jilț Sud sunt în stare gravă.

A fost activat Planul roșu de intervenție

La fala locului intervin în aceste clipe mai multe echipe aparținând ISU Gorj și SAJ Gorj, numărul răniților fiind unul destul de mare.

Citește și: Un bărbat care a vrut să se răzbune pe fosta iubită, i-a scris injurii pe peretele blocului. Individul va trebui să zugrăvească peretele

Minerii erau transportați cu o tanchetă, dar nu se știe încă numărul exact al acestora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si