ISU Giurgiu a activat Planul roşu de intervenţie în cazul unui accidentul rutier de pe DN5, în localitatea Călugăreni, soldat cu zece victime, dintre care două au decedat. Trei dintre victime au rămas încarcerate.

UPDATE 10.00. Un bărbat în vârstă de 55 de ani şi o femeie de 40 de ani au decedat în accidentul care s-a produs vineri dimineaţă pe DN 5, la Călugăreni, iar alte şapte persoane au fost transportate la spitale din Capitală, au transmis cei de la ISU Giurgiu. 

Potrivit IPJ Giurgiu, vineri dimineața la ora 07.15, pe DN 5, pe raza localităţii Călugăreni, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism şi un microbuz.

Citeste si: BREAKING: Accident grav în București, între un autoturism și o motocicletă. Motociclistul a murit

Accident cu un microbuz în care se aflau 8 persoane

Accidentul a fost cauzat de şoferul autoturismului, un bărbat de 54 de ani, din oraşul Popesti Leordeni, judeţul Ilfov. "In urma evenimentului rutier, un bărbat de 55 de ani, din judeţul Ilfov, pasager in microbuz, a decedat, iar alte 7 persoane, pasagere in microbuz şi autoturism, au fost rănite şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a transmis IPJ Giurgiu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După cum a informat Adevarul.ro, două persoane au fost încarcerate în autoutilitară, iar una în autoturism. Din păcate, un bărbat din autoutilitară a fost declarat decedat. Echipajele SAJ au preluat două victime, iar SMURD o victimă pe care le transportă la spitale din Capitală.

Accidentul s-a produs pe DN 5, în localitatea Călugăreni. 
"În urmă cu puţin timp ISU Giurgiu a fost anunţat cu privire la faptul că pe DN 5 Giurgiu- Bucureşti, în localitatea Călugăreni, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate două autovehicule şi

au fost rănite şapte persoane dintre care trei încarcerate, motiv pentru care a fost activat planul roşu de intervenţii'', a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si