În intersecția de la intrare pe E85, șoseaua căreia i se mai spune și ”Drumul Morții”, a avut loc un accident cumplit, după ce trei mașini s-au ciocnit violent.

În urma coliziunii pentru care a fost activat Planul Roșu, 11 persoane au fost rănite, dintre care șase au fost minori.

Citește și: Ei sunt tinerii români morți într-un accident rutier, în Marea Britanie. Aveau până în 20 de ani. Durerea familiilor este nemărginită: ”Un ocean de tristețe”

Accident rutier

Imagini de la locul accidentului 

[Sursa foto: observatornews.ro. ]

Trei mașini lovite și 11 persoane rănite

Iar totul s-a întâmplat după ce unul dintre șoferi nu ar fi acordat prioritate, odată ajuns în intersecția din localitatea Cumpărătura.

Concret, doi dintre șoferi au oprit la semnele rutiere pentru a se asigura sau a acorda prioritate, în timp ce al treilea șofer a făcut un viraj nepermis, uitând parcă de regulile din trafic și provocând haos pe șosea.

"Cealată maşină stătea în faţa nostră. Acea albă l-a lovit pe el şi el ne-a lovit pe noi", spune unul dintre șoferi, conform observatornews.ro.

"Aveau programare la medic. Nu a acordat prioritate la stop", spune o rudă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În urma impactului dintre cele trei autoturisme, martorii au alertat autoritățile, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, care au activat Planul Roșu de intervenție din cauza numărului mare de victime.

Dintre cele 12 persoane implicate în accident, 11 au fost rănite, dar doar nouă au ajuns la spital pentru îngrijiri de specialitate.

"După efectuarea triajului medical au fost transportate către spital un număr de 9 persoane, dintre care şase copii şi trei adulţi", a spus Ionuț Cobziuc, ISU Suceava.

Citește și: El este bărbatul mort în accidentul de la Satu Mare. Era medicul Clubului Sportiv Municipal: "Amintirea lui „Lacu” va rămâne veșnic cu noi"

Accident rutier

Imagini de la locul accidentului 

[Sursa foto: observatornews.ro. ]

Din fericire, însă, niciuna dintre ele nu a fost în pericol, rănile tututor fiind ușoare, dar având nevoie de îngrijiri.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Victimele au prezentat leziuni uşoare, contuzii, traumatisme cranio-cerebrale minore, dar au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare", a declarat Dr Adriana Morari, purtătorul de cuvânt SAJ Suceava.

"Nepoţelul s-a dus la spital că el dormea şi era cu centura", a spus o victimă.

Între timp, în acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs impactul rutier care a blocat traficul în zonă timp de o oră.

De menționat este și faptul că zona este una cunoscută pentru multele accidente petrecute acolo, fără, însă, ca autoritățile să ia vreo măsură în acest sens, doar promisiuni cum că vor urma să se facă benzi de accelerare.

"Am solicitat un sens giratoriu, au spus că după studiile de trafic nu pot exectuta un sens giratoriu", spune Neculai Miron – primarul din comună.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si