Ionut-Iulian Manea a avut parte de o concurenta acerba la Scoala de Politie din Slatina. Sapte candidati au vrut sa obtina un post de ofiter specialist în cadrul Compartimentului Administrativ. Barbatul a obtinut la proba scrisa 8,35, la egalitate cu un alt candidat, informeaza realitateaoltului.ro.

Citeste si: ”Fratele meu a nascut un copil pe care acum il alapteaza!” Povestea din spatele pozei a stranit controverse

Cei doi au intrat la proba de departare care a constat într-un interviu. Desi la proba scrisa au trebuit sa dea raspundusi corecte la 60 de întrebari, la interviu au avut doar sase întrebari din aceeasi tematica si bibliografie ca la examenul scris.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Comisia l-a notat pe Ionut-Iulian Manea cu 3,12, iar pe contracandidatul sau cu 2,85. Desi ambii au picat interviu, unul dintre acestia a fost declarat admis.

Potrivit legislatiei, trecerea în corpul ofiterilor se face prin concurs numai de catre candidatii care au obtinut minimum nota 7 la fiecare proba. Conducerea Centrului de Formare si Perfectionare a Politistilor „Nicolae Golescu” din Slatina a mentionat, însa, barbatul a fost admis si cu nota 3,12 pentru ca interviul nu reprezinta proba de concurs.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si