Inspectoratul de Poliție al Judeţului Bistriţa-Năsăud a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că un bărbat de 37 de ani din Bistriţa este cercetat pentru tâlhărie.

„Din investigațiile efectuate a reieşit că, în după-masa de 2 mai, în timp ce se afla în locuinţa fostei concubine, ar fi agresat-o şi i-ar fi sustras o borsetă în care se afla suma de 300 de lei, precum şi un telefon mobil”, a

transmis IPJ Bistriţa – Năsăud.

Citește și: Un tânăr de 18 ani este cercetat după ce a lovit o persoană în cap. Victima a murit la spital

Bărbatul a fost depistat şi reţinut pentru 24 de ore, la data de 5 mai, în comuna Şieu Măgheruş, în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii de la investigaţii criminale, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi cei ai Postului de Poliţie Şieu Măgheruş.
El a fost prezentat Judecătoriei Bistriţa care a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Un individ a fost reținut după ce le-a agresat pe fosta concubină şi pe mama ei într-un cimitir

Un bărbat a fost reţinut după ce le-a agresat pe fosta concubină şi pe mama ei, fapta având loc într-un cimitir. Pe numele bărbatului fusese emis un ordin de protecţie prin care nu avea voie să se apropie de fosta concubină.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Jaf într-o casă de pariuri din Maramureș: un bărbat mascat a amenințat angajata cu un cuțit

Un bărbat de 45 de ani a fost reținut de polițiștii doljeni după ce le-a agresat pe fosta concubină şi pe mama acesteia, fapta având loc într-un cimitir din Craiova. Pe numele bărbatului fusese emis un ordin de protecție prin care nu avea voie să se apropie de fosta concubină la mai puțin de 100 de metri.

Citește și: Individul care a agresat sexual o poliţistă, în Gara de Nord, a fost trimis în judecată

Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj a anunțat duminică, printr-un comunicat de presă, că polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizați sâmbătă, de o femeie, de 45 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta Cimitirului Ungureni ar fi fost agresată fizic de fostul concubin, pe numele acestuia existând ordin de protecție.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor calificat asupra unui membru de familie. El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Un bărbat din Chiajna s-a sechestrat în casă alături de fiica lui de cinci ani și amenință de mai bine de 17 ore că va arunca în aer casa: „Mi-e frică, tati”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si