Matthew Perry, iubitul actor din serialul „Friends”, a fost găsit fără viață în piscină din casa sa din California în urmă cu circa un an, decesul său fiind pus pe baza unei supradoze. De atunci s-au făcut progrese în vederea identificării sursei de unde actorul a procurat substanțele pe care le folosea pentru a tratat depresia și anxietatea, conform Sky News.

Astăzi se pare că a avut loc prima arestarea in cazul morții lui Matthew Perry, în sudul Californiei.

Actorul obișnuia să facă un tratament pe bază de perfuzii cu Ketamină, iar ultima ședință de acest fel a avut loc cu circa o săptămână înainte de a fi găsit fără viață.

În luna mai, căpitanul Scot Williams, de la Departamentul de Poliție din Los Angeles, a mărturisit că este în curs de desfășurare o anchetă în cazul morții lui Matthew Perry, conform CNN.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Ipotetic, există un potențial de vinovăție penală în funcție de ceea ce descoperă ancheta, dar în acest moment, nu am ajuns încă acolo”, a declarat acesta la momentul respectiv.

Moartea lui Matthew Perry, un șoc pentru milioane de fani

Decesul lui Matthew Perry a venit ca un trăsnet asupra tuturor celor care l-au îndrăgit. Milioane de fani a crescut cu cel mai cunoscut și iubit serial în care a jucat, „Friends”. Între 1994 și 2004, Acesta a jucat în serial alături de actori precum Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Jennifer Aniston și Lisa Kudrow. 

Citește și: VIDEO-Cauza moții lui Matthew Perry, celebrul actor din serialul "F.R.I.E.N.D.S". Rezultatele autopsiei au fost dezvăluite

Citește și: A fost făcut public testamentul lui Matthew Perry! Cine va moșteni întreaga avere?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si