Batuta cu bestialitate si amenintata cu moartea. E calvarul pe care biata femeie se plange ca il traieste de 11 ani incoace langa un barbat despre care spune ca are apucaturi violente. L-a tot iertat de dragul celor doi copii pe care ii au impreuna. Acum doi ani, satula de chin, a decis sa divorteze si a obtinut chiar si un ordin de protectie. Ordin care ar fi fost incalcat de nenumarate ori.



MARIANA GRIGORE: "Deci eu asa am trait. Asa am fost la Spitalul Bolintin Deal. Cu pumnii dadea. Si are o chestie, numai la fata da. Nu mi-e teama de viata mea, ci de a copiilor... sa aiba o viata normala ca orice copil. M-a batut acum trei ani, m-a desfigurat la fata, am poze. Si copiii mei asistau la tot dezastrul. Si spargea tot in casa. Absolut tot... tot distrugea in casa"

Un astfel de episod violent s-ar fi derulat chiar zilele trecute, spune femeia, inca incremenita de spaima. Individul ar fi navalit cu toporul peste ei in casa si a facut totul vraiste.

"A lovit si cu un topor si cu un picior de masa"

MAMA FEMEII: "Un calvar, ce sa vad. Am sarit toti, a sarit si cealalta fata a mea ca a vrut sa ii dea si ei cu bata in cap.
Ziceai ca e turbat"

MARIANA GRIGORE: "Mi-a furat din nou baiatul si l-a aruncat in curtea unor vecini, nici nu s-a asigurat ca e vreun caine ceva..."

Asta s-ar fi intamplat cu trei ani in urma. Astazi, femeia a sunat iar la 112 pentru ca fostul sot i-ar fi rapit baietelul. A reusit sa il recupereze cu ajutorul politistilor. De amenintari insa tot nu ar fi scapat.


MARIANA GRIGORE: "Am inregistrare cand imi spune ca ma omoara cu toata legea mea, m-a pandit seara, totusi am doi copii pe care trebuie sa mi-i cresc"

A facut nenumarate plangeri la politie...

CONSTANTIN VASILACHE, purtator de cuvant IPJ Giurgiu: "Deci, politistii sectie 3 Bolintin au deschis dosar penal pentru comiterea infractiunilor de loviri sau alte violente si distrugere. Acum, cercetarea este in curs."

Rudele individului recunosc ca barbatul este agresiv, dar sustin ca adevarul ar fi undeva la mijloc. Nici fosta lui sotie n-ar fi usa de biserica.

FRATELE BARBATULUI ACUZAT: "Aici a distrus toata curtea. A sarit la mama mea, sa o ia de par, sa o ia la bataie. Aia nu e o femeie. El e agresiv din cauza ei. Ea il provoca. Ii dadea sa bea"

Se pare ca barbatul ar avea tulburari psihice. Ar fi fost internat de doua ori la spitalul de psihiatrie. Ancheta deschisa acum de politisti ar trebui sa lamureasca lucrurile. Pana nu e prea tarziu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si