Close sidebar
Close sidebar

A fost câştigat marele premiu la Loto 6/49 în valoare de peste 4,8 milioane de euro

Marele premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 4,8 milioane de euro, a fost câştigat cu un bilet de 14 lei, jucat la o agenţie din Satu Mare.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

”S-a câştigat premiul de categoria I, în valoare de 22.954.442,36 lei (peste 4,8 milioane euro). Biletul norocos a fost jucat la agenţia 30-023 din Satu Mare şi a fost completat cu două variante simple la Loto 6/49, preţul biletului fiind de doar 14,50 lei”, a anunţat Loteria Română.

Acesta este cel de-al patrulea câştig de categoria I şi cel mai mare ca valoare obţinut în acest an la Loto 6/49. 

Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în data de 18.07.2019 şi a fost în valoare de 4.651.706,40 lei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Accident grav la Neamț: Doi bărbaţi au murit și șapte au fost răniți. A fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie

Citeste si: Hotelul din Calafat al lui Gică Popescu a ajuns o ruină! Clădirea pare abandonată şi e plină de igrasie!

Citeste si: Cât de bogat este Gelu Voican Voiculescu! Revoluţionarul bătut şi scuipat la comemorarea Revoluţiei are o pădure de 10 hectare!

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-şi revendică premiul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI