Close sidebar
Close sidebar

A fost condamnata la 4 ani de inchisoare dupa ce s-a aparat de bataile crunte ale fostului sot: "M-a lovit cu lemnul si cu parul si cu lama de la drujba"

A fost batuta cu salbaticie zi de zi de catre sotul ei pana cand nu a mai rezistat si l-a injunghiat. Acum, femeia a fost condamnata la 4 ani de inchisoare pentru ca s-a aparat.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Luminita a dezvaluit in cadrul unei emisuni tv ca e divortata de barbatul care o bate si o injura in fiecare zi, insa chiar si asa, el refuza sa plece din casa ei. E convinsa ca vrea sa ii faca viata un cosmar. Socant e ca barbatul a recunoscut ca a batut-o cu parul pe fosta lui sotie.

“Mi-a spart capul de am ajuns la spital cu capul spart, plina de sange. M-a lovit cu lemnul si cu parul si cu lama de la drujba. Sunt si batuta si sunt si amarata, necajita.(...) Imi spunea ca vine si ma arunca sub pod", a declarat Luminita in cadrul unei emisiuni tv.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Nu a mai suportat bataile crunte si l-a injunghiar pe barbat in timp ce el se uita la televizor. Acum, femeia a fost condamnata la patru ani de inchisoare.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI