Un astfel de miracol a avut loc in 1980, cand tanara Jean Hilliard a inghetat la -30 grade Celsius, iar apoi a revenit la viata, in mod inexplicabil. Doctorii pur si simplu nu au nicio explicatie a felului in care fata a supravietuit, insa povestea este cat se poate de adevarata.

Pe data de 20 decembrie 1980, automobilul lui Jean Hilliard, in varsta de 19 ani, a derapat pe un drum cu gheata si s-a oprit intr-un şant.

Fata se indrepta catre casa, dupa ce fusese in vizita la o prietena. Afara erau -30 de grade Celsius, iar de frica sa nu moara inghetata in masina, tanara a pornit pe jos in cautarea unui ajutor. 

Dupa 3 km de mers pe jos, Jean s-a prabusit in fata casei prietenului pe care il cauta din cauza extenuarii. A zacut intinsa in zapada pret de 6 ore. Corpul i se transformase deja intr-un bloc de gheata, cand prietenul sau Wally a iesit din casa si a vazut-o cazuta pe sosea. Baiatul a fost convins ca tanara a murit. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Jean nu a raspuns niciunui tratament medical, doctorii nu puteau nici macar sa ii strapunga piele cu seringa sau sa ii ia temepratura. Dupa trei zile fata revenit miraculos la viata, a inceput prima data sa geama, apoi sa isi miste usor parti ale corpului, pana a reusit sa miste picioarele si sa revina la normal.

Cu aevarat miraculos a fost faptul ca nu a fost nevoie de nicio amputare.

Dupa 49 de zile, tanara a fost externata, a revenit la viata normala, fara sa ramana cu probleme de sanatate din cauza epidosului tragic. Predictiile medicilor s-au dovedit a fi gresite, iar Jean a trait in continuarea o viata fericita. 

Sursa: incredibilia.ro 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si