Close sidebar
Close sidebar

A fost data afara de la piscina fiindca purta un costum de baie mult prea provocator. "Ii excita pe baieti" - Cum arata costumul de baie

O femeie din Tennessee a fost data afara de la o piscina publica pentru ca purta un costum de baie mult prea provocator. Umilita, tanara a plecat de acolo plangand.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara s-a simtit extrem de umlita cand cei de la piscina au rugat-o sa paraseasca incinta fiindca are un costum de baie prea sexy si ii "excita pe baieti", scrie The Sun.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Furios, iubitul ei a postat pe contul sau de Facebook cateva imagini cu ea in costumul de baie. Pozele au devenit virale pe net.

"Niciodata nu mi-am vazut logodnica mai rusinata decat acum. Nici macar nu-si mai poate privi cea mai buna prietena in ochi. Nu am vazut-o niciodata plangand asa de tare ca acum. Toate astea fiindca niste ignorati nenorociti cred ca pot decide forma si marimea trupului ei.

Nu am vazut niciodata o femeie atat de disperata. I s-a spus sa isi acopere trupul fiindca ii excita pe tineri. Nu pot sa accept asa ceva. Iubita mea are dreptul sa poarte un costum de baie. Nu ar trebui sa se simta violata", a scris barbatul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI