Povestea incredibila incepe in luna, iunie, cand rudele au decis sa anunte politia dupa ce au vazut ca femeia de 71 de ani nu mai raspunde la usa.

Au trecut cinci luni de atunci, iar batrana a fost gasita abia azi, aproape mumificata, sub tavanul prabusit al casei in care locuia.

Anchetatorii spun ca timp de 5 luni au cautat-o pe femeie peste tot.

Alexandra Cretu, purtator de cuvânt IPJ Constanta: „Politistii constanteni au efectuat numeroase activitati de cautare a acesteia. Nu a fost gasita la locuinta”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

In tot acest haos, cert este ca, intre timp, nepoatele batranei au vandut casa, iar, dimineata noul proprietar a venit sa elibereze imobilul proaspat achizitionat. Intr-una dintre incaperi, lucratorii firmei de curatenie au gasit cadavrul.

Pompierii au scos de sub darmaturi trupul aflat in putrefactie, iar Politistii au dus apoi cadavrul la morga.

Anca Chirita, purtator de cuvant ISU Dobrogea: „Pompierii constanteni au fost solicitati pentru a acorda sprijin politistilor aflati la fata locului, in vederea degajarii unor bucati de tavan cazute pe o persoana decedata”.

Explicatia pe care am primit-o de la Inspectoratul de politie judetean Constanta ne lasa fara cuvinte. Anchetatorii spun ca au intrat in casa in timpul cautarilor, dar....culmea!!! Nu au gasit pe nimeni inauntru.

Alexandra Cretu, purtator de cuvânt IPJ Constanta: „Colegii mei desfasoara cercetarea la fata locului. In cauza va fi deschisa o ancheta in urma careia vor fi luate masurile legale”.

Probabil, in timp, politistii vor reusi sa afle cum a fost posibil sa nu o gaseasca timp de 5 luni pe femeia data disparuta, dar moarta in casa in care se stia ca locuieste.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si