Omul a fost mult timp plecat la munca in strainatate.

Constantin Reliu, in varsta de 63 de ani, a castigat procesul prin care a solicitat sa i se recunoasca faptul ca, desi a fost declarat mort pe cale judecatoreasca, el este in viata.

Astfel, magistratii din cadrul Judecatoriei Barlad au admis actiunea de constatare a nulitatii actului prin care instanta stabilise ca este decedat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Instanta admite cererea formulata de reclamantul Constantin Reliu. Constata nulitatea hotararii judecatoresti declarative de moarte, respectiv sentinta pronuntata de Judecatoria Barlad si, ca o consecinta, anuleaza certificatul de deces emis pe numele reclamantului Constantin Reliu", au precizat judecatorii barladeni.

In luna martie, judecatorii din cadrul Tribunalului Vaslui au respins apelul formulat de barbat.

De fapt, barbatul a plecat in 1992 la munca in strainatate, ultima data discutand cu rudele sale in anul 1999.

in anul 2013, sotia acestuia a solicitat in instanta declararea decesului barbtului, ceea ce s-a si intamplat in 2016, cand Judecatoria Barlad a admis actiunea femeii.

La inceputul acestui an, barbatul a ajuns din nou in Romania, unde a constatat ca a fost declarat mort.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si