Incident cu final fericit! Un angajat ISU, aflat la cumpărături într-un magazin din Neamț, i-a oferit primul ajutor  unui bătrân, căzut printre rafturi. Acesta ar fi suferit un stop-cardio respirator, iar viața lui era pusă în primejdie. 

Angajat ISU ajutor bătrân

Imagine reprezentativă pentru o ambulanță.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tragedie pe șosea din Gorj! Un lucrător la drumuri a încetat din viață, după ce a fost izbit de un TIR. Un altul este în stare gravă la spital

Cum a acționat Dorin?

Întreaga întâmplare a fost povestită chiar de reprezentanții MAI, pe pagina de Facebook.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”A ieșit din tură și a mers la primul magazin. Voia să-și cumpere o cutie în care să-și împacheteze lucrurile. Era ultima lui zi de lucru la ISU Neamț și era foarte bucuros pentru că se muta acasă, la Bistrița.

Dorin a intrat în magazin și a salutat.
- Sărut mâna! Găsesc la dumneavoastră o cutie mai mare?
- Sigur! Este mai în spate, după raftul acela, i-a răspuns vânzătoarea.


A mers spre locul indicat… Acolo, însă, a văzut un bărbat căzut pe jos.
- Doamnă! E cineva căzut aici!
- Probabil că a intrat fără să-l văd, iar de la casă eu nu văd până în spate, nici nu l-am auzit!”, au scris aceștia.

Angajat ISU ajutor bătrân

Imagine reprezentativă pentru primul ajutor.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: A încetat din viață de 8 ori, dar de fiecare dată, ca prin minune, și-a revenit. El este bărbatul care are ”puteri de vindecare” ca ale unui personaj fictiv

În acel moment, agentul ISU l-ar fi întors pe o parte pe bărbatul în vârstă de 83 de ani și i-a verificat funcțiile vitale. Pentru că nu avea puls și nici nu respira, Dorin a început manevrele de resuscitare. La scurt timp, vârstnicul și-a revenit, iar medicii l-au transportat în stare stabilă la spital.

”Noi nu credem că a fost noroc, ci doar destinul unui salvator care a trebuit să readucă pe cineva la viață.
Și acest salvator este Dorin. Dorin are 27 de ani este pompier din anul 2023, luna aprilie, de când a absolvit Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Boldești.

Lucrează la ISU Neamț, dar se va muta la Bistrița, acolo unde locuiește cu soția lui, și… cu fetița lor care se va naște în luna iulie! Felicitări, salvatorule! Felicitări, viitorule tătic!”, au transmis colegii lui Dorin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si