La trecerea dintre ani, nimeni nu a vrut sa stea jos! Toti au dansat si au cantat, pentru a intampina noul an cum se cuvine!

Mii de oameni au trecut in noul an de abia acum, potrivit vechiului calendar. Au dansat de le-au sarit pingelele, dar au si cantat la miezul noptii, doar Anul Nou este motiv de bucurie.

-Emotionant de frumos, suntem peste 100 de ucrainieni, si romani, la multi ani! Este minunat ca traditia cntinua ceea ce ne face sa vibram al aceste cantece pe are le stim din copilariesi este muninat ca se pastreaza traditia. La multi ani.

Singurul lucru important a fost sa intampine noul an cat mai bine dispusi, pentru ca se spune ca asa vor fi tot anul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ucrainienii au tinut si la superstitii. Doamnele au ales tinute pe care le-au accesorizat cu elemente de culoare rosie, ca sa le poarte noroc. Pana si tortul din care au gustat la cumpana dintre ani a avut pe el flori rosii de mac.

La malul marii,  frumoasele din comunitatea ucrainiecelor din Constanta s-au pregatit si ele pentru Revelionul pe rit vechi. Faceti cunostinta cu Victoria, o ucrainianca pentru care tara noastra a devenit a doua patrie.

Frumoasa blondina a adus cu ea in Romania si retetele vechi ale bunicii ei.

Victoria: Exista o traditie in Ucraina ca trebuie sa fie 13 feluri de mancare. Avem si noi aici daca sa vede coltunasi cu branza dulce, budinca. Vraniki sunt clatite pot fi cu ceva dulce, sau cu ciuperci.

Acesta nu este singurul talent al fetelor.

Ucrainiencele, frumoase si mandre, au tinut sa treaca in noul an aranjate ca in revistele de moda!

Si basarabenii din Galati au sarbatorit intrarea in noul an pana in zori.  Studentii au petrecut cu foc, pe ritmuri moldovenesti. Desi horele au fost foarte apreciate, nimeni nu a stat deoparte când s-a schimbat ritmul.

Si cum nu puteau sa intre in noul an numai cu dans, tinerii au defascut si o sampanie la miezul noptii.

Citeste si: O femeie din Botosani a fost grav ranita dupa ce hainele aflate la uscat pe soba au luat foc

 
In Galati studiaza aproximativ 600 de studenti basarabeni.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si