Close sidebar
Close sidebar

A fost din nou Revelion. Crestinii de rit vechi au cantat si au dansat intreaga noapte

Asa cere traditia, asta daca vrei sa iti mearga bine tot anul urmator! De pe mese nu au lipsit nimic, iar doamnele si domnii au vrut sa arate cat mai bine.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La trecerea dintre ani, nimeni nu a vrut sa stea jos! Toti au dansat si au cantat, pentru a intampina noul an cum se cuvine!

Mii de oameni au trecut in noul an de abia acum, potrivit vechiului calendar. Au dansat de le-au sarit pingelele, dar au si cantat la miezul noptii, doar Anul Nou este motiv de bucurie.

-Emotionant de frumos, suntem peste 100 de ucrainieni, si romani, la multi ani! Este minunat ca traditia cntinua ceea ce ne face sa vibram al aceste cantece pe are le stim din copilariesi este muninat ca se pastreaza traditia. La multi ani.

Singurul lucru important a fost sa intampine noul an cat mai bine dispusi, pentru ca se spune ca asa vor fi tot anul.

Ucrainienii au tinut si la superstitii. Doamnele au ales tinute pe care le-au accesorizat cu elemente de culoare rosie, ca sa le poarte noroc. Pana si tortul din care au gustat la cumpana dintre ani a avut pe el flori rosii de mac.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La malul marii,  frumoasele din comunitatea ucrainiecelor din Constanta s-au pregatit si ele pentru Revelionul pe rit vechi. Faceti cunostinta cu Victoria, o ucrainianca pentru care tara noastra a devenit a doua patrie.

Frumoasa blondina a adus cu ea in Romania si retetele vechi ale bunicii ei.

Victoria: Exista o traditie in Ucraina ca trebuie sa fie 13 feluri de mancare. Avem si noi aici daca sa vede coltunasi cu branza dulce, budinca.

Vraniki sunt clatite pot fi cu ceva dulce, sau cu ciuperci.

Acesta nu este singurul talent al fetelor.

Ucrainiencele, frumoase si mandre, au tinut sa treaca in noul an aranjate ca in revistele de moda!

Si basarabenii din Galati au sarbatorit intrarea in noul an pana in zori.  Studentii au petrecut cu foc, pe ritmuri moldovenesti. Desi horele au fost foarte apreciate, nimeni nu a stat deoparte când s-a schimbat ritmul.

Si cum nu puteau sa intre in noul an numai cu dans, tinerii au defascut si o sampanie la miezul noptii.

 
In Galati studiaza aproximativ 600 de studenti basarabeni.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI