Close sidebar
Close sidebar

A fost eliberat astazi! Un fost ministru a iesit din inchisoare

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul „Hidrolelectrica” si la patru ani si opt luni in dosarul privatizarilor strategice, a fost eliberat luni, ca umare a deciziei defintive a Tribunalului Ilfov.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„A fost o perioada lunga, a fost o perioada grea, din respect pentru colegii pe care i-am lasat inca aici, nu o sa intru in detalii, dar viata in puscarie nu este una usoara, iar gandurile sunt ganduri bune”, a declarat Codrut Seres la iesire din penitenciar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Intebat daca a fost un dosar facut la comanda, fostul ministru a completat: „E tarziu, poti sa ierti, nu poti sa uiti lucrurile, iar despre dosar poate cu alta ocazie. Am sa va spun doar atat.

in urma cu doua zile, Ziarul Financiar publica o lista cu privatizarile si cu vanzarile de societati mai mari cu un miliard din Romania. si pe locul patru era privatizarea Electrica Muntenia Sud catre compania Enel. Eu nu am ce sa-mi reprosez ca ministru ca nu mi-am facut datoria”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI