Close sidebar
Close sidebar

A fost gasit in COMA pe traseul Jepii Mici! Salvamontistii intervin cu greu pentru salvare din cauza zapezii

Salvamontistii din Busteni intervin, sambata, pentru recuperarea unui barbat in varsta de aproximativ 50 de ani, gasit in coma pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi, iar operatiunea este dificla in conditiile in care pe munte ninge si este viscol.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Salvamontistii din Busteni au ajuns la barbatul gasit sâmbata pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi, iar acesta este mort, au declarat reprezentanti ai Salvamont. Salvatorii au început sa coboare trupul neînsuflesit, iar actiunea va dura câteva ore, în conditiile în care pe munte este viscol.

Salvatorii montani au ajuns la barbatul care sâmbata a fost gasit în coma, pe traseul Jepii Mici, iar acesta este mort, a declarat seful Salvamont Busteni. Barbatul- care nu a mai putut  înainta într-o zona în care zapada ajunge la un metru înaltime- a fost observat de un grup de patru tusti aflati pe munte, care au sunat la 112.

Trupul neînsufletit va fi dus pâna la statia de telecabina, de unde va fi coborât în statiune.

Conform salvatorilor, operatiunea va dura pâna la patru ore, în conditiile în care pe munte este viscol, vântul batând în rafale care ajung la 100 de kilometri la ora.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Un barbat in varsta de aproximativ 50 de ani a fost gasit sambata pe traseul Jepii Mici din apropierea statiunii Busteni, anunta Serviciul de Ambulanta Judetean Prahova.

Primele date de la fata locului arata ca barbatul este in coma si este posibil sa fi intrat in hipotermie. Echipe de salvatori montani din Busteni au pornit spre locul in care se afla barbatul.

Actiunea de recuperare este una foarte dificila, in contitiile in care pe munte ninge, iar vantul viscoleste zapada si vizibilitatea este redusa, au precizat reprezentanti Salvamont.
 

De altfel, la munte ninge abundent. La Balea Lac, stratul de zapada masoara deja 12 cm.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI