Barbatul a alertat Politia. Din primele cercetari se pare ca ar fi vorba despre un barbat dat disparut in urma cu un an.

Descoperirea socanta a fost facuta intr-o casa parasita din satul Zmeura, aflat la cativa kilometri de Pitesti.

Localnicul a descoperit

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Imagine de cosmar intr-o casa parasita si lasata in paragina din satul Zmeura, situat la cativa kilometri de Pitesti. Un localnic a gasit in casa lasata in ruina cadavrul unui barbat aflat in stare avansata de descompunere. Omul a sunat imediat la 112, iar criminalistii au gasit asupra cadavrului un act de identitate al unui barbat de 50 de ani din Pitesti dat disparut de catre familie inca de anul trecut.

Surse judiciare spun ca trupul neinsufletit nu ar prezenta urme vizibile de violenta, insa nicio ipoteza nu este exclusa pana cand legistii nu vor stabili cauza mortii. Nu se stie ce anume cauta barbatul plecat de acasa in locuinta parasita si nici ce anume i-ar fi putut aduce moartea, ancheta urmand a da detalii in acest sens, relateaza libertatea.ro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si