Omul s-a inecat in piscina din Centrul de Revitalizare si Loisir (Centrul SPA) Barlad, dar a fost resuscitat de asistentul Silviu Rugina, de pe Ambulanta Barlad si inima a inceput sa-i bata dupa 20 de minute de lupta a acestuia cu moartea.

Dumitru Solca, barbatul care a fost mort si a inviat, a fost dus la spitalul barladean si a ramas sub observatie medicala, insa ca prin minune incidentul nu a lasat sechele neurologice si cardiace asupra barladeanului!

Ieri, in jurul orelor 13.00, la piscina de la Centrul SPA din Barlad, un barbat de 68 ani a fost gasit pe fundul bazinului de inot. Barbatul, Dumitru Solca, aflat in evidentele medicului balneolog al Centrului SPA, avea recomandare de la medic pentru proceduri in bazin de inot (miscari pentru recuperare), cu un antrenor specializat. La un moment dat, acesta a intrat in bazin nesupravegheat, in timp ce kinetoterapeutul se schimba de haine, la vestiar.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Barbatul n-a mai avut rabdare sa vina kinetoterapeutul si a intrat in piscina, unde i s-a facut rau.

A fost gasit de kinetoterapeut care l-a scos imediat si a inceput sa-i faca masaj cardiac si respiratie gura la gura.

Au ajuns rapid si cadrele medicale de la Ambulanta, iar omul a fost resuscitat de catre asistentul medical Silviu Rugina timp de 20 minute, i s-au injectat patru doze de adrenalina si s-a reluat functia cardiaca.

A fost transportat la spitalul barladean, la Primiri Urgente, unde omul si-a revenit complet, fiind dus la investigatii medicale complexe pentru a se stabili daca exista repercursiuni cerebrale in urma incidentului, relateaza vremenoua.ro.

Citeste intreaga poveste AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si