Close sidebar
Close sidebar

A fost găsită Delia, fetiţa de 7 ani dispărută fără urmă din Petroşani. Unde a fost copila în tot acest timp

Delia Gabriela Dorobanţu, fetiţa de 7 ani dispărută de mai bine de o săptămână din Petroşani, a fost găsită de poliţişti, într-un cămin dezafectat din Vulcan, Hunedoara.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

În cursul nopţii, in urma activităţilor o investigative si de căutare, poliţiştii au găsit fetiţa de de 7 ani, dispărută in data de 01.11.ac, din Petroşani.

Aceasta a se afla in incinta unui camin dezafectat din muninipiul Vulcan, Hunedoara, împreună cu bărbatul cu care a plecat din fata blocului.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Din primele verificări se pare ca fetiţa nu a fost victimizata in vreun fel. Aceasta a fost transportata la spital, pentru evaluarea stării se sănătate. Totodată, a fost sesizată autoritatea de protecţie a copilului, pentru efectuarea unei achete sociale.

Poliţiştii continuă cercetările in cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate in mod ilegal, urmand a fi diapuse masuri legale, sub coordonarea Parchetului de la langa Judecătoria Petroşani. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI