UPDATE. Fata în vârstă de 13 ani plecată de acasă în urmă cu două zile şi dată dispărută sâmbătă dimineaţă a fost găsită într-o livadă, în apropierea locului în care fusese văzută ultima dată, joi seară.

Polițiștii spun că minora este teafără iar poliţiştii spun că, potrivit primelor verificări, nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Citește și: Cât câștigă un cerșetor român în Olanda. Polițistul care l-a verificat la buzunare a rămas șocat

De ce a plecat fetița de acasă

Presa locală scrie că fetița a plecat de acasă pentru că a avut discuţii contradictorii cu tatăl ei şi s-a temut să se întoarcă acasă. În momentul în care a fost găsită ea era foarte obosită. 

Știrea inițială. S-a transmis mesaj RO-ALERT în mai multe localități din Neamț după dispariția unei fete în vârstă de 13 ani care a plecat de acasă în data de 28 martie pentru a îngriji animalele pe câmp și nu a mai revenit.

Luminița Elena Bîrsan a plecat de la domiciliu din sat Chicerea, comuna Stanita, judetul Neamț fără a mai reveni pana in prezent.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Descoperire macabră a polițiștilor din județul Neamț! Ce s-a găsit în pădure, într-o mașină arsă în totalitate, a șocat autoritățile

Ultima dată minora a fost văzută în seara zilei de 28 martie culegând flori, în în apropierea pădurii de lângă satul Chicirea – a transmis Poliția Neamț.

La misiunea de căutare au participat poliţişti din cadrul Inspectoratelor judeţene Neamţ şi Iaşi, jandarmi din Bacău, pompieri,  pădurari şi voluntari.

Cum arată fetița dispărută, Luminița Elena Bîrsan

Potrivit Poliției Române, fata era îmbrăcată, la momentul plecarii voluntare, cu o geaca de fas rosie, blugi albastri, fiind incaltata cu adidasi negri si are capul descoperit.

Semnalmentele copilei- Inaltime:140 cm, Greutate:40 kg, Culoare piele:ALBA, Corpolenta:ATLETIC, Culoare par:SATEN, Culoare ochi:VERZI.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mobilizare de oameni pentru căutarea fetiței

„5 pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu un autoturism de serviciu și un UTV acționează în sprijinul IPJ pentru căutarea unei minore dispărute din comuna Stănița. GSU, la solicitarea IPJ Neamț a transmis mesaj RO-ALERT cetățenilor din zona a 4 comune din județul Neamț și 2 din județul Iași: Stănița, Bâra, Boghicea, Pâncești, Dagâța și Tansa”,  a transmis ISU Neamț.

Citește și: Radu Ayan, copilașul de 2 ani din Botoșani, a fost externat. Micuțul a necesitat îngrijiri medicale după 24 de ore petrecute în frig, în pădure

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si