Dispozitivul Flight Data Recorder (FDR), care inregistreaza toti parametrii de zbor, "a fost pescuit in mai multe bucati". Echipele de cautare au reusit sa recupereze  "partea cea mai importanta, care contine memoria aparatului", informeaza Agerpres.

Anuntul comisiei egiptene vine la o zi dupa ce a fost gasit si inregistratorul de voce care contine conversatiile pilotilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

"Inregistratorul de voce a fost gasit in bucati", insa investigatorii "au reusit sa salveze partea ce contine unitatea de memorie, care este considerata cea mai importanta a dispozitivului de inregistrare", preciza comunicatul de joi al comisiei de ancheta referitor la recuperarea primei cutii negre.

Dispozitivul va fi dus la Alexandria, de unde va fi transferat la Cairo, urmand ca expertii francezi ai Biroului de anchete si analize (BEA) si ai constructorului Airbus sa analizeze datele inregistrate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si