Polițiștii criminaliști ar fi reușit să afle cine este femeia descoperită fără viață pe un câmp din Dâmbovița, pe marginea bretelei de ieșire din autostrada A1, în satul Olteni. Cine este victima?

Cine este femeia ucisă și tranșată în mai mulți saci de plastic, în județul Dâmbovița

Conform surselor citate de Antena 3, este vorba despre o femeie de 38 de ani, din sectorul 6 al Capitalei şi care era dispărută de o lună de acasă.

Citește și: VIDEO- Cine este tânăra de peste 30 de ani găsită în saci de plastic pe marginea autostrăzii A1, în Dâmbovița

Potrivit sursei citate, indiciile din anchetă ar sugera că victima ar putea fi femeia din București, dată dispărută de sora ei, luna trecută.

Criminaliștii fac lista de suspecți rezonabili

Pe masa procurorilor au ajuns rezultatele preliminare ale necropsiei. De aici şi până la a descoperi cine a fost criminalul femeii, mai este doar un pas.

Procurorii verifică imaginile de pe camerele de supraveghere ridicate de polițiști, surprinse în ultimele 30 de zile, atât din zona unde a fost găsit trupul neînsuflețit al femeii cât și imaginile din alte puncte ale autostrăzii A1.

”Vom vedea care sunt complicitățile, cooperările, conflictele și vom vedea, poate datorează cuiva, are de luat de undeva, a deranjat pe cineva, există motive de gelozie, de răzbunare, și în felul acesta se realizează suspecții rezonabili”, a

explicat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Criminaliștii fac lista de suspecți rezonabili

Criminaliștii fac lista de suspecți rezonabili

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cum a fost descoperită victima de pe marginea A1, în județul Dâmbovița

Zeci de polițiști sunt în alertă, după ce vineri 5 aprilie, cadavrul unei femei în vârstă de 30 de ani, aflat în stare avansată de descompunere a fost descoperit pe un câmp din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Descoperirea macabră din localitatea Olteni, județul Dâmbovița, a fost făcută de un tractorist care se întorcea de la muncă.

Trupul și resturile umane au fost duse la Serviciul Județean de Medicină Legală Dâmbovița. Cadavrul era învelit în saci de salubrizare care aparțineau Primăriei Sectorului 5.

Criminaliști spun că, cel mai probabil, femeia a fost omorâtă în altă parte și mai apoi lăsată pe câmp de atacator și ascunsă printre vegetație.

Experții susțin că trupul neînsuflețit al femeii a fost tranșat pentru a fi mai greu de identificat de polițiști.

Descoperire macabră pe un câmp din Dâmbovița

Descoperire macabră pe un câmp din Dâmbovița

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Femeie de 38 de ani dispărută la începutul lunii martie din Capitală

La începutul lunii martie 2024, Poliția Capitalei le-a cerut ajutorul bucureștenilor pentru a putea găsi o femeie ce a dispărut recent din Sectorul 6 al Capitalei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aceasta a plecat de acasă înainte de Ziua Femeii, iar, din nefericire, nu revenise acasă.

"La data de 7 martie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei care a plecat de la o adresă din sectorul 6 şi nu a mai revenit până în prezent.

Persoana dispărută este în vârstă de 38 de ani şi are următoarele semnalmente:
* Înălţime:1,77 m, faţa rotundă, păr lung, negru.
* La data dispariţiei purta: geacă gri, pantaloni de trening roz şi pantofi sport lila.

Poliţiştii demaraseră procedurile de depistare a femeii în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional.

Femeie disparuta in martie 2024

Femeie disparuta in martie 2024

[Sursa foto: Politia Capitalei]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si