Bellamar M., o mexicancă în vârstă de 44 de ani, a murit într-un mod înfiorător. Femeia a fost împușcată de cinci ori de iubitul ei, Ivan Sandoval. Tragedia s-a petrecut în fața casei în care femeia locuia, iar martoră a fost și mama acesteia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: El este antrenorul Codruței Kovesi de pe vremea când făcea baschet! Mircea Rotaru: Era autoritară, mă muștruluia și pe mine”

Bărbatul era cunoscut ca o persoana agresiva și extrem de geloasă. După o discuție mai aprinsă, Ivan a scos arma și și-a împușcat partenera. După crimă s-a urcat într-o mașină și a fugit de la locul accidentului.

Prietenii sunt șocați de crimă

„I-ai trecut cu vederea toate ieșirile, fără să știi că te va omorî”, „Multe dintre noi am fost lângă ea și știam prin ce trece. Trebuia să facem mai mult pentru a evita să se întâmple o astfel de tragedie”, „Ți-a furat visele și i-a luat fetiței tale dragostea de mamă. Nu o să-ți vezi fetița crescând… Aveai un suflet atât de bun că întotdeauna l-ai iertat pentru tot ce ți-a făcut, pentru că te-a maltratat și te-a jignit, însă nu ai bănuit că ce făceai era un pact cu

moartea. Odihnește-te în pace, prietena mea”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si