Katie Fusco a fost inmormantata alaturi de fiul ei Bennett, rodul relatiei incestuoase dintre tanara si tatal ei.
Steven Pladl, un barbat din Carolina de Nord si-a abandonat fiica la nastere. Katie a a ajuns in grija unei familii adoptive, iar pana la varsta de 18 ani nu a stiut nimic de parintii sai biologici.

Dupa ce a implinit 18 ani, fata i-a contactat pe acestia prin intermediul retelelor de socializare.

Aceasta a decis sa se mute impreuna cu parintii ei biologici ci cu ceilalti doi copii ai acestora, adica fratii ei.

Ce a urmat apoi intrece orice imaginatie. Katie si Steven au inceput o relatie incestuaoasa in urma careia a rezultat un copil. Mama biologica a lui Katie a aflat ca este insarcinata dupa ce a citit jurnalul unuia dintre copii. Acestia aflasera de la tatal lor care i-a pregatit, spunandu-le ca de acum inainte sora lor Katie le va deveni mama vitrega, deoarece se va casatori cu ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Tanara si-a dat seama ca ceea ce se intampla intre ea si tatal ei nu este normal si a decis sa puna capat acestei relatii. Ea s-a intors la familia ei adoptiva impreuna cu Bennet, baietelul in varsta de 7 luni.

Acest lucru l-a infuriat cumplit pe Steven, care l-a inceputul acestei luni i-a ucis cu cruzime pe cei doi copii ai lui, dar si pe tatal adoptiv care incercase sa le salveze viata, apoi s-a sinucis.

Fosta sotie a lui Steven a declarat ca acesta isi abuza fiica si ca, de multe ori corpul acesteia era plinde vanatai. Femeia a mai spus ca nu doreste sa povesteasca partea intunecata a relatiei dintre Katie si tatal ei pentru a nu-i face familia tinerei de 20 de ani sa sufere mai mult decat sufera deja. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si