Close sidebar
Close sidebar

A fost ingropata alaturi de bebelusul ei de numai cateva luni! Abuzata, agresata si in cele din urma ucisa, drama acestei fete de 20 de ani este sfasietoare. "De multe ori, corpul ei era plin de vanatai!"

Povestea tragica a lui Katie a impresionat o lume intreaga. Abandonata de tata la nastere si sedusa de acesta 18 ani mai tarziu, tanara de 20 de ani a fost ucisa in momentul in care a decis s rupa relatia incestuoasa cu tatal ei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Katie Fusco a fost inmormantata alaturi de fiul ei Bennett, rodul relatiei incestuoase dintre tanara si tatal ei.
Steven Pladl, un barbat din Carolina de Nord si-a abandonat fiica la nastere. Katie a a ajuns in grija unei familii adoptive, iar pana la varsta de 18 ani nu a stiut nimic de parintii sai biologici.

Dupa ce a implinit 18 ani, fata i-a contactat pe acestia prin intermediul retelelor de socializare. Aceasta a decis sa se mute impreuna cu parintii ei biologici ci cu ceilalti doi copii ai acestora, adica fratii ei.

Ce a urmat apoi intrece orice imaginatie. Katie si Steven au inceput o relatie incestuaoasa in urma careia a rezultat un copil. Mama biologica a lui Katie a aflat ca este insarcinata dupa ce a citit jurnalul unuia dintre copii. Acestia aflasera de la tatal lor care i-a pregatit, spunandu-le ca de acum inainte sora lor Katie le va deveni mama vitrega, deoarece se va casatori cu ea.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Tanara si-a dat seama ca ceea ce se intampla intre ea si tatal ei nu este normal si a decis sa puna capat acestei relatii. Ea s-a intors la familia ei adoptiva impreuna cu Bennet, baietelul in varsta de 7 luni. Acest lucru l-a infuriat cumplit pe Steven, care l-a inceputul acestei luni i-a ucis cu cruzime pe cei doi copii ai lui, dar si pe tatal adoptiv care incercase sa le salveze viata, apoi s-a sinucis.

Fosta sotie a lui Steven a declarat ca acesta isi abuza fiica si ca, de multe ori corpul acesteia era plinde vanatai. Femeia a mai spus ca nu doreste sa povesteasca partea intunecata a relatiei dintre Katie si tatal ei pentru a nu-i face familia tinerei de 20 de ani sa sufere mai mult decat sufera deja. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI