Scene desprinse dintr-un film horror s-au petrecut intr-un cimitir din Brazilia, acolo unde o femeie inmormantata in urma 11 zile a fost deshumata la cererea oamenilor care locuiau langa cimitir si care s-au plans ca au auzit zgomote stranii.

Rosangela Almeida dos Santos (37 de ani) fusese declarata moarta dupa ce suferise doua infarcturi.

Ea nu era casatorita si nici nu avea copii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vinerea trecuta, dupa ce mai multi localnici care stau langa cimitir s-au plans ca aud incontinuu zgomote sinistre in apropierea mormantului Rosangelei, femeia de 37 de ani a fost deshumata.

Sute de oameni s-au adunat la cimitir ca sa vada despre ce este vorba. Sicriului a fost deschis, iar lumea a incremenit cand a vazut imaginea groazei. Panzuiala alba care se afla in interiorul sicriului era plina de sange, iar picioarele Rosangelei erau calde.

Buricele degetelor erau pline de sange, iar unghiile fusesera smulse.

De asemenea, bucatile de vata care fusesera puse in ureghile si nasul femeii lipseau.
Germana de Almeida, mama Rosangelei, a declarat ca, dupa ce au deschis sicriul, pe trupul fiicei sale a vazut rani care nu erau prezente atunci cand au ingropat-o.

Familia Almeida a raportat incidentul la politie si vrea sa afle daca medicii au gresit si au declarat-o moarta, desi Rosangela nu decedase.

"Nu vrem sa acuzam niciun medic, nu vrem sa creem probleme, dar exista sute de martori, nu este posibil ca o persoana ingropata in urma cu 11 zile sa fie inca calda". 

Politia a deschis o ancheta in acest caz, scrie Daily Mail.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si