Conform Gorjeanul, victima a refuzat să i se emită un ordin de protecție bărbatului care a atacat-o motivând acest lucru cu faptul că nu vrea să stea departe de el.

A fost înjunghiată de iubit cu o șurubelniță, dar nu vrea să stea departe de el

Bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune în familie, iar victima nu a solicitat un echipaj al ambulanței pentru îngrijiri medicale. 

Citește și: Un bucureștean a sunat de 21.000 de ori la 112 într-un singur an! Ce amendă riscă cei care fac abuz de acest serviciu!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi exercitat acte de agresiune asupra concubinei sale, prin folosirea unui corp contondent. Femeia nu a solicitat un echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agreiune în familie. Totodată, polițiștii i-au adus victimei la cunoștință prevederile emiterii unui ordin de protecție provizoriu, aceasta nefiind de acord cu emiterea actului restrictiv”,

a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit gorjeanul.ro.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si