Close sidebar
Close sidebar

A fost inventata pastila care ar putea inlocui exercitiile fizice

Cercetatorii au creat pilula care ofera beneficiile unui antrenament de exercitii fizice, informeaza The Guardian.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ei considera ca aceasta pilula ar putea transforma in totalitate viata persoanelor care nu sunt capabile sa efectueze exercitii fizice din cauza unor probleme de sanatate sau a unui handicap fizic, insa ar face fericite si persoanele lenese precum corporatistii.

Potrivit descopera.ro, pilula a fost testata pe soareci. Cei carora le-a fost administrata pilula au alergat 270 de minute pana au fost extenuati, iar cei ce nu au primit pastila au alergat 160 de minute inainte de a-si atinge limita fizica.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Cresterea rezistentei a fost acompaniata de alte beneficii fizice, soarecii testati timp de opt saptamani au reusit sa acumuleze mai putina grasime si sa controleze nivelul de zahar din sange. Pastila are efecte benefice si asupra persoanelor diabetice.

In timpul testelor, medicamentul a schimbat activitatea a 1000 de gene. Majoritatea genelor au devenit mult mai active in procesul de ardere a grasimilor. in timp ce alte gene au fost suprimate, inclusiv acelea care transforma zaharul in energie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI