Close sidebar
Close sidebar

A fost lansată o platformă pentru adopţia animalelor fără stăpân

Consiliul Judeţean (CJ) Ilfov a lansat, sâmbătă, o platformă pentru adopţia animalelor fără stăpân, cei care doresc să adopte având nevoie de câteva documente care să ateste că au posibilitatea de a îngriji un animal. Află ce alte intenții mai are consiliul.

Andreea Bolocan,

Animalele pot fi adoptate de pe npua platformă [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vești bune pentru cei care locuiesc în Ilfov, CJ Ilfov a venit cu noi soluții pentru a scăpa de câinii vagabonzi de pe străzi și vrea să ajute atât animalele părăsite, dar și locatarii prin noi inițiative.

Platformă pentru adopția animalelor, creată de IPJ Ilfov

"Ştim că în Ilfov avem o problemă reală cu animale abandonate şi vrem să venim în sprijinul cetăţenilor din Ilfov. Soluţia nu este eutanasierea, soluţia este sterilizarea şi adopţia”, a declarat preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, la lansarea platformei, în cadrul unei conferinţe de presă în care oficialii CJ şi invitaţii acestora au fost înconjuraţi de câini.

Citeste si: Miracolul vieţii: Un pui de rechin s-a născut într-un acvariu în care există doar femele de mai bine de un deceniu, lăsând cercetătorii italieni uimiţi

Platforma se numește ilfovadopta.ro și poate fi accesată AICI.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Platforma lansată de către CJ Ilfov

El a menţionat că este nevoie de modificări legislative pentru ca instituţii precum Consiliile Judeţene să se poată implica în sterilizarea animalelor fără stăpân, iar în acest sens a avut o discuţie telefonică, sâmbătă, cu premierul Florin Cîţu, care l-a asigurat de sprijinul său în acest sens.

CJ Ilfov vrea să construiascp un adăpost pentru animale

Hubert Thuma a menţionat că CJ Ilfov susţine construirea unui adăpost pentru câinii fără stăpân şi intenţionează ca, împreună cu Primăria Capitalei, să demareze un proiect privind sterilizarea gratuită a câinilor din gospodăriile populaţiei.

Citeste si: Focar de pestă porcină africană, depistat la cea mai mare fermă de porci din Buzău

Cei care doresc să adopte prin intermediul platformei lansate sâmbătă de CJ Ilfov trebuie să depună o copie a actului de identitate, o copie a documentelor care atestă că cel care adoptă dispune de spaţiu, precum şi o adeverinţă de venit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI