Suntem alaturi de necuvantatoare la bine dar mai ales la greu. Atunci cand altii le fac rau sau cand soarta le e potrivnica noi le sarim in ajutor.

Aceste imagini sunt motivul pentru care continuam sa salvam suflete. Iar alaturi de dumneavoastra, de cei care ne urmariti si va implicati reusim de fiecare data.

Astazi va aratam povestea caprioarei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

A fost lovita de masina undeva in zona orasului Filiasi. A fost gasita de doua prietene de-ale mele la margine de drum. Au dus-o de urgenta, au luat-o de acolo si au dus-o la o clinica din Craiova. A doua zi a fost mutate la Bucuresti pentru mai multe investigatii. Nu putea sa mearga a avut o lovitura destul de grava la cap. Dupa cateva saptamani de atentie si mancare buna caprioara a inceput sa dea semne de insanatosire.

Urmariti in materialul de mai jos povestea caprioarei: 

 

Toti cei care vor sa ajute necuvantatoarele pe care le salvam o pot face oricand. Asociatia Kola Kariola face eforturi uriase pentru a prelua cat mai multe cazuri. Iar toata aceste eforturi sunt sustinute de voi, cei care sprijiniti aceste lucruri marete. Va multumim si va asteptam in fiecare luni aici la Kanal D iar mai apoi pe Facebook, pe pagina Salvam Suflete!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si