Povestea cutremurătoare a tinerei care și-a cunoscut părinții la 26 de ani după ce s-a născut a făcut înconjurul lumii. Belle a crescut în America și s-a mirat tot timpul de ce nu semănă cu părinții ei, care erau blonzi. Când avea 8 ani aceștia i-au spus că o adoptaseră când era doar un bebeluș. Pentru ea a fost un șoc imens, recunoaște acum.

”Mi-au spus că numele meu de familie fusese Barbu și că m-am născut în România din părinți care nu mă doreau. Confuză și rușinată, am ținut asta secret pentru toată lumea, dar răul nu a dispărut niciodată.”

La 19 ani a rupt relația cu părinții adoptivi Belle povestește că înainte de a se înscrie la Universitatea Brigham Young din Idaho pentru a studia Sănătatea Publică începuse să se înstrăineze de părinții ei adoptivi, iar în 2013 a rupt complet relația cu ei. Dar nu s-a oprit niciodată să se întrebe de unde a venit.

Apoi, în iulie 2019, a dat peste un grup de Facebook care ajuta românii adoptați să-și găsească familiile. Emoționată, și-a postat acolo vârsta și numele de familie și a fost uimită să primească câteva răspunsuri aproape imediat.

Sarah, femeia care conducea grupul, i-a recunoscut numele de familie, rar, iar 48 de ore mai târziu, ajunsese la fratele lui Belle, Moise, în vârstă de 20 de ani, cu ajutorul rețelelor de socializare. Sarah a tradus mesaje ei și Belle a aflat că mai are doi frați: o soră, Simona, în vârstă de 33 de ani, și un frate, Florian, în vârstă de 29 de ani.

Citeste si: A murit marele scriitor britanic John le Carre

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un important medic chirurg a decedat din cauza coronavirusului

La spital le-au spus că fetița a murit, dar ea fusese vândută

Bell povestește că la trei săptămâni după ce vorbise cu frații ei doar prin mesaje, cu ajutorul Sarahei, a reușit să vorbească în cele din urmă cu familia ei. Când și-a auzit mama, ajutată de un traducător, a început să plângă, iar curând plângeau cu toții.

Așa a aflat că în octombrie 1994, atunci când s-a născut, medicii le-au spus părinților că e bolnavă, fără să specifice de ce suferă. Li s-a spus că trebuie ținută în spital, iar ei au fost trimiși acasă. Când au revenit, după câteva zile, la spital li s-a spus că fetița, abia născută, murise. Părinții au fost distruși.

”Când am pășit în curte și mi-am îmbrățișat mama a fost sentimentul cel mai euforic. Știam că sunt acasă. Prin intermediul traducătorului, mama mea mi-a spus că nu a încetat niciodată să spere că mă va mai vedea. În acea seară am plâns ore în șir și am petrecut patru zile îmbrățișându-mi tatăl și strângând mâna mamei. Dragostea lor pentru mine a fost atât de puternică și am simțit o astfel de legătură cu ei.”, a mai spus Belle Barbu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sursa: Libertatea

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si