Close sidebar
Close sidebar

A fost născută în România, iar apoi a fost luată din spital și vândută unor americani. După 25 de ani, și-a găsit părinții: „Le-au spus că am murit, dar fusesem răpită!”

În urmă cu un an jumătate, Belle Barbu, 26 de ani, din Utah, Statele Unite, a aflat că s-a născut în România, de unde a fost luată și vândută unei familii americane, scrie The Sun. Tânăra își spune acum povestea și sprijină o fundație pentru copii luați cu forța din familiile lor naturale.

Andreea Bolocan,

A fost născută în România, iar apoi a fost luată din spital și vândută unor americani: După 25 de ani, și-a găsit părinții: „Le-au spus că am murit, dar fusesem răpită!” [Sursa foto: libertatea.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Povestea cutremurătoare a tinerei care și-a cunoscut părinții la 26 de ani după ce s-a născut a făcut înconjurul lumii. Belle a crescut în America și s-a mirat tot timpul de ce nu semănă cu părinții ei, care erau blonzi. Când avea 8 ani aceștia i-au spus că o adoptaseră când era doar un bebeluș. Pentru ea a fost un șoc imens, recunoaște acum.

”Mi-au spus că numele meu de familie fusese Barbu și că m-am născut în România din părinți care nu mă doreau. Confuză și rușinată, am ținut asta secret pentru toată lumea, dar răul nu a dispărut niciodată.”

La 19 ani a rupt relația cu părinții adoptivi Belle povestește că înainte de a se înscrie la Universitatea Brigham Young din Idaho pentru a studia Sănătatea Publică începuse să se înstrăineze de părinții ei adoptivi, iar în 2013 a rupt complet relația cu ei. Dar nu s-a oprit niciodată să se întrebe de unde a venit.

Apoi, în iulie 2019, a dat peste un grup de Facebook care ajuta românii adoptați să-și găsească familiile.

Emoționată, și-a postat acolo vârsta și numele de familie și a fost uimită să primească câteva răspunsuri aproape imediat.

Sarah, femeia care conducea grupul, i-a recunoscut numele de familie, rar, iar 48 de ore mai târziu, ajunsese la fratele lui Belle, Moise, în vârstă de 20 de ani, cu ajutorul rețelelor de socializare. Sarah a tradus mesaje ei și Belle a aflat că mai are doi frați: o soră, Simona, în vârstă de 33 de ani, și un frate, Florian, în vârstă de 29 de ani.

Citeste si: A murit marele scriitor britanic John le Carre

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un important medic chirurg a decedat din cauza coronavirusului

La spital le-au spus că fetița a murit, dar ea fusese vândută

Bell povestește că la trei săptămâni după ce vorbise cu frații ei doar prin mesaje, cu ajutorul Sarahei, a reușit să vorbească în cele din urmă cu familia ei. Când și-a auzit mama, ajutată de un traducător, a început să plângă, iar curând plângeau cu toții.

Așa a aflat că în octombrie 1994, atunci când s-a născut, medicii le-au spus părinților că e bolnavă, fără să specifice de ce suferă. Li s-a spus că trebuie ținută în spital, iar ei au fost trimiși acasă. Când au revenit, după câteva zile, la spital li s-a spus că fetița, abia născută, murise. Părinții au fost distruși.

”Când am pășit în curte și mi-am îmbrățișat mama a fost sentimentul cel mai euforic. Știam că sunt acasă. Prin intermediul traducătorului, mama mea mi-a spus că nu a încetat niciodată să spere că mă va mai vedea. În acea seară am plâns ore în șir și am petrecut patru zile îmbrățișându-mi tatăl și strângând mâna mamei. Dragostea lor pentru mine a fost atât de puternică și am simțit o astfel de legătură cu ei.”, a mai spus Belle Barbu.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sursa: Libertatea

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI