O femeie a mers la doctor pentru a i se prescrie anumite suplimente necesare sarcinii. Din nefericire, femeia ar fi fost supusă unei intervenții medicale care nu îi era destinată, iar pacienta ar fi pierdut sarcina.

Medicii se pare că ar fi încurcat pacienții.

"A fost o eroare uman de neiertat", ar fi declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății din Cehia.

Cum a fost posibilă această tragică întâmplare?

A mers la spital pentru prescriere de suplimente, dar a fost supusă unei intervenții greșite

O greșeală medicală se pare că a condus la o tragedie. O femeia ar fi fost supusă unei operații de avort, fără permisiunea acesteia.

Întâmplarea a avut loc la sfârșitul lunii martie, în Praga. Femeia, care era însărcinată în patru luni, a mers la spital pentru a i se prescrie suplimente necesare sarcinii. Dintr-o eroare medicală, numită, se pare, o "barieră de comunicare", femeia ar fi fost supusă unei operații de avort, potrivit informațiilor transmise de dailymail.com.

În procedura medicală ar fi fost implicate mai multe cadre medicale. Mai multe asistente, doctori, un ginecolog și un anestezist ar fi făcut parte din echipa de medici care ar fi încurcat pacientele.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia însărcinată, care dorea să își aducă pe lume copilul, a fost supusă unei proceduri, care a avut ca rezultat pierderea sarcinii. 

pat de spital

 O femeie și-a pierdut sarcina după ce a fost supusă unei intervenții care nu îi era destinată

[Sursa foto: istockphotos]

Ministerul Sănătății își exprimă profundul regret pacientului și întregii familii. A fost o eroare umană de neiertat, vinovații au fost deocamdată scoși din serviciu, ar fi declarat purtătorul de cuvânt al Ministrului Sănătății din Cehia, potrivit dailymail.com .  

Citește și: Mirel Dragomir, tânărul student care i-a luat viața Andreei, își dorește să scape de o pedeapsă dură. Cererea pe care a făcut-o în fața instanței, după ce și-a recunoscut fapta?

medici spital

 O femeie și-a pierdut sarcina după ce a fost supusă unei intervenții care nu îi era destinată

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că echipa medicală care ar fi produs greșeala ce a costat-o pe femeie pierderea sarcinii, a fost demisă din funcții. Potrivit sursei citate anterior, a fost deschisă o anchetă pentru a se afla care au fost circumstanțele care au condus la un asemenea incident nefericit.

Scopul trebuie să fie de a face o analiză rădăcină, de a identifica cauzele și de a stabili un proces astfel încât acest lucru să nu se mai repete, ar fi declarat președintele Societăţii Cehe pentru Calitate în Asistenţa Sănătăţii, potrivit dailymail.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si