O mireasa din Marea Britanie a impresionat o lume intreaga cu povestea ei si optimismul de care a dat dovada, chiar si in situatii de disperare.

Potrivit Thesun.co.uk, Carly Akers, in varsta de 30 de ani, a fost parasita de iubitul ei cu trei zile inainte de nunta, barbatul alaturi de care avea si doua fetite, scrie wowbiz.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Desi vestea despartirii a devastat-o, Carly a imbracat in continuare rochia de mireasa si a mers pana in fata altarului. Motivul? Ea le promisese celor doua fetite ale sale ca ii vor fi domnisoarea de onoare.


Astfel, fetitele si-au condus mama la altar, in timp ce familia si prietenii au fost alaturi de ele.
Logodnicul lui Carly sustine ca ar fi aflat ca aceasta l-ar fi inselat in urma cu cativa ani, insa ea a dezmintit ca acest lucru s-ar fi intamplat. Mai mult, Carly banuieste ca fostul ei iubit a inventat acest lucru, cel mai probabil, ca scuza pentru a scapa de insuratoare.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si