Polițiștii au reușit să-l rețină astăzi pe al patrulea suspect în cazul jafului de la casa unui fost ofițer SRI din Voluntari. Atunci, hoții au reușit să fure pistolul, muniția și mai multe bijuterii ale bărbatului.

Al patrulea suspect al jafului din Voluntari, prins pe aeroport

Cel de-al patrulea suspect a fost găsit de polițiști pe Aeroportul „Henri Coandă”, iar pe numele lui fusese deja emis un mandat de arestare în lipsă.

Bărbatul a fost depistat în jurul orei 13.00, pe aeroport, unde ajunsese cu o cursă de la Bruxelles, potrivit surselor anchetei, scrie news.ro.

Citește și: VIDEO- Scene desprinse dintr-un film, la Iași. O familie este acuzată de furtul unui seif de 200 de kilograme în care se afla o mică avere

Polițiștii l-au dus pe bărbat la Judecătoria Cornetu, pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă, care a fost emis cu 5 zile în urmă, la data de 03 februarie 2024.

Furtul a avut loc cu mai bine de o lună în urmă, la data de 06 ianuarie 2024, când casa unui fost ofițer SRI din Voluntari a fost jefuită. Hoții au reușit să-i fure mai multe bijuterii, pistolul și muniția acestuia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Un alt tânăr de 23 de ani este cercetat, în stare de arest, în același dosar, fiind suspectat că a luat parte și la alte furturi din locuințe aflate pe raza județului Ilfov. Alt bărbat de 24 de ani se află sub control judiciar.

De asemenea, sâmbătă, 03 februarie, alt tânăr, de 23 de ani, implicat în același caz, a fost arestat pentru 30 de zile.

Unde a fost găsit pistolul fostului ofițer SRI?

La data de 31 ianuarie 2024, polițiștii ilfoveni au anunțat că pistolul furat din casa fostului ofițer SRI din Voluntari a fost găsit.

Arma a fost găsită cu ajutorul scafandrilor, în lacul Pantelimon.

pistol gasit

Pistolul furat, găsit de polițiști în lacul Pantelimon

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Astfel, pistolul furat a fost găsit după 25 de zile de căutări.

Jaful a avut loc la data de 06 ianuarie, într-un complex rezidențial. Suspecții au reușit să intre în vilă când proprietarii nu se aflau acasă și au furat dintr-un seif o armă, 24 de cartușe și mai multe bijuterii.

Victima jafului le-a mărturisit oamenilor legii că se gândește că jaful ar fi putut fi comis în urma unui pont, posibil dat de menajera pe care o concediase cu puțin timp în urmă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si