Tânărul suspectat că ar fi comis dubla crimă din Timișoara a fost prins de oamenii legii, transmite presa locală.

Citește și: Căutări de amploare în Timișoara

Reținerea suspectului vine la două zile de la momentul în care acesta ar fi ucis cu sânge rece doi bătrâni în casa lor aflată în plin centrul orașului, lângă tribunal.

Citește și: FOTO/VIDEO- Acesta este portretul robot al criminalului din Timișoara. Bărbatul umblă liber pe străzi, după ce a ucis doi oameni, soț și soție

În cursul zilei de joi, părinții suspectului au fost audiați de polițiști și le-a fost percheziționată locuința.

Oamenii legii aflaseră că fiul lor a venit la ei acasă, unde s-a schimbat de haine, iar mai apoi a plecat în oraș.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii au făcut percheziții în mai multe locuințe din Timișoara în ultimele două zile

Polițiștii au făcut percheziții în mai multe locuințe din Timișoara în ultimele două zile

Zilele trecute, polițiștii și jandarmii au făcut mai multe percheziții în cartierul Iosefin din Timișoara, unde au scotocit o pensiune și un bloc de locuințe din zona fostei fabrici de țigări.

Potrivit site-ului Opinia Timisoarei, oamenii legii aveau indicii că acolo s-ar ascunde principalul suspect în cazul uciderii celor doi bătrâni de marți seară în apartamentul lor de lângă tribunal.

Cum a fost prins suspectul dublei crime din Timișoara

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara are 38 de ani și a fost prins, joi seară, după ce a fost înconjurat de poliţişti pe stradă.

El ar fi fost acasă în cursul zilei pentru a-şi schimba hainele, apoi a plecat în oraş. Poliția Română transmite că bărbatul a fost identificat în urma portretului robot şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

”Suspectul dublei crime de la Timişoara a fost prins! Mulţumim cetăţenilor care s-au implicat şi, în urma vizionării portretului robot şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia! Mulţumim poliţiştilor şi procurorului, care au lucrat zi şi noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect! Transmitem şi pe acesta cale condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis, joi seară, MInisterul de Interne, pe pagina oficială de Facebook.

Cine este suspectul de 38 de ani al dublei crime din Timișoara

Bărbatul care și-ar fi recunoscut fapta se numește Minda Alexandru Andrei și are 38 de ani, scrie Pressalert.ro.

Conform unor surse, acesta ar fi locuit până recent în chirie chiar într-un apartament de lângă bătrânii pe care i-a ucis.

Ucigașul știa astfel ziua în care se adună cheltuielile, bani pentru care a comis crima.

Acesta a plecat din clădire în urmă cu aproximativ două luni, după ce a luat un împrumut de la viitoarele sale victime, lăsând și datorii la întreținere.

suspect timisoara crima

Suspectul dublei crime din Timisoara, un bărbat de 38 de ani

[Sursa foto: PressAlert]

Filmul unui masacru la Timișoara

Doi bunici, de 75 şi 78 de ani, care locuiau în centrul oraşului Timişoara, chiar lângă Tribunalul Timiş şi care marţi seară vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania, au auzit zgomote în apartament şi i-au spus nepotului că cineva ar fi intrat peste ei, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- „Am scos maceta din rucsac”. Modul halucinant în care a fost prins liceanul care a înjunghiat-o pe Melisa, în Grădina Botanică. Zâmbea și era calm

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, care locuieşte în Timişoara, iar acesta s-a dus în grabă la locuinţa bunicilor. Când a intrat în apartament, i-a găsit pe cei doi bătrâni morţi, dar a dat şi peste cel care i-a atacat. Criminalul a apucat să îl înjunghie şi pe nepotul bătrânilor, înainte de a fugi.

Citește și:  VIDEO |Criminalul din Timișoara umblă liber pe străzi. Cum arată individul care i-a ucis pe cei doi soți

Poliția a oferit portretul-robot al criminalului și câteva semnalmente: un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă( purta un bandaj improvizat).  

Portretul-robot al suspectului de dubla crima din Timisoara

Portretul-robot al suspectului de dubla crima din Timisoara

[Sursa foto: Facebook]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si