Principalul suspect al crimei care ar fi avut loc ieri în Alexandria a fost prins la Bragadiru, el fiind audiat de mai multe ore de anchetatori, transmite presa locală.

Citește și: A murit pacientul legat de pat și umilit în spitalul din Brăila

Conform presei locale, tânăra era din Roșiori de Vede și lucra de câțiva ani la un depozit din Alexandria, unde era contabilă.

Viața i-ar fi fost curmată noaptea trecută de cel cu care împărțea casa de mai bine de un an de zile, informează Impact News 24.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din primele date, decesul a fost provocat prin asfixiere mecanică, înformații oficiale în acest caz nefiind comunicate oficial deocamdată.

Principalul suspect, audiat de poliția din Alexandria

Principalul suspect al crimei din Alexandria a fost prins la Bragadiru, el fiind audiat de anchetatori.

Potrivit unor surse judiciare, se pare că acesta și victima erau în plin proces de separare, iar motivul care ar fi dus la oribila crimă ar fi fost chiar bunurile pe care ar fi trebuit să le împartă.

Din spusele apropiaților, femeia de 36 de ani ar fi discutat noaptea trecută cu o colegă de serviciu până la o oră târzie pe o aplicație de mesagerie, după care din locuința în care aceasta locuia cu partenerul de viață au început să se audă zgomote puternice.

Scandalurile erau la ordinea zilei în casa celor doi, așa că nimeni nu s-a sesizat.

Când mama bărbatului a încercat să ia legătura cu cei doi, niciunul nu a răspuns la telefon.

Așa că femeia a decis să meargă în apartamentul în care locuiau cei doi, unde a făcut șocanta descoperire – cea care i-a fost practic noră zăcea fără suflare. 

Bărbatul, care este principalul suspect în acest caz, a plecat din apartament și a fost depistat de polițiști aproape de Bragadiru, câteva ore mai târziu.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si