Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost salvat de la moarte. Adolescentul a fost găsit de autorități pe malul lacului Tarnița, iar intervenția rapidă l-a readus la viață.

Minunea nu a durat. La câteva momente după ce a fost urcat în elicopter pentru a fi transportat la spital, tânărul a intrat, din nou, în stop cardio respirator. Din păcate, a doua oară, medicii i-au declarat decesul.

Prima oară salvat, a doua oară declarat decedat. Tragedie pe lacul Tarnița

Un apel la 112 alerta dispariția unui tânăr în apele lacului Tarnița.

Citește și: Ce a postat Maria Diana pe rețelele sociale, înainte de a muri atacată de urs, la Bușteni? Parcă și-a prevestit sfârșitul tragic: "Au fost cele mai bune zile din viața mea"

Tânăr salvat de la moarte, pe lacul Tarnița

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

De urgență, la fața locului au intervenit un echipaj de la Garda Gilău, precum și ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă.

La intervenție au participat și echipajul de scafandri de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca și elicopterul SMURD. 

Autoritățile l-au găsit pe tânăr în apele lacului Tarnița. Din nefericire, adolescentul în vârstă de 18 ani a fost găsit în stare de inconștiență, în stop cardio respirator, iar echipajele medicale au fost nevoite să aplice manevrele de resuscitare.

Citește și: VIDEO Un urs a încercat să atace o mașină, la Bușteni. Filmarea în care animalul aleargă după autoturism a ajuns virală

Tânăr salvat de la moarte, pe lacul Tarnița

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Din fericire, manevrele de resuscitare au avut succes. Tânărul a fost de urgență transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

„Manevrele de resuscitare au avut succes. Tânărul va fi transportat la spital cu elicopterul”, a trasmis ISU Cluj.

Din păcate, la scurt timp după ce a fost urcat în elicopterul SMURD, tânărul a intrat, din nou, în stop cardio respirator. Autoritățile au aplicat din nou manevrele de resuscitare, dar, de această dată, nu au avut succes. Echipajul medical a declarat decesul tânărului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si