“Odata cu Revolutia, in idealismul meu, mi-am zis ca nu mai exista nicio pila in Romania, ca gata, e loc si pentru mine aici. Am participat la toate manifestatiile posibile si imposibile, normal ca am fost si la Revolutie. Abia dupa aceea am realizat ca nu s-a schimbat mare lucru.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pana in 1996, am fost mitingista. Fireste ca am votat cu Cheia (simbolul Conventie Democratice, fosta coalitie a partidelor de dreapta in anii ‘90 – n.r.). Nu pentru ca aveam convingeri politice foarte clare, ci pentru ca uram din tot sufletul comunismul. Am participat la campania electorala a Conventiei cantand in diverse orase din tara. Erau mii de oameni care veneau sa ma asculte si ma aplaudau frenetic. Trebuia chiar sa iasa si un disc, in colaborare cu Cristian Paturca.

Rona Hartner a cantat si pentru Bill Clinton
 

Am cantat si pentru Bill Clinton, am cantat si pentru Constantinescu. N-am fost amanta lui, dar l-am sustinut in concertele mele, din partea Conventiei. Pe Constantinescu doar l-am votat. Fara sa-mi treaca prin cap ca, mai tarziu, femei psihopate si extremisti nebuni o sa ma acuze ca i-am fost amanta.
Am suferit enorm, pentru ca in meseria mea conteaza foarte mult imaginea. Dar cine se poate pune cu mintea unor nebuni?"
, a declarat Rona pentru Unica in urma cu 15 ani. 
 
Sursa: Wowbiz

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si